KOLESARSKI PRAZNIK – 70 LET DUR — je uspel !!!

Vreme OK! Izbrane kolesarske poti OK!

Vodenje po kolesarskih poteh ODLIČNO!

Počutje kolesarjev ODLIČNO in kolesarji so zadovoljni odšli iz Radovljice, našega čudovitega mesta. Skratka – uspeli smo!

Ocena delegata PZDU Gorenjske – OK

01.kolesarji.1

 

kolesarji.2.

03.kolesarji.3.

– ocena delegata PZDU Gorenjske g. Marjana Robleka:

POROČILO O SREČANJU KOLESARJEV OB 70 LETNICI DU RADOVLJICA

3. junija 2016 je v Radovljici potekalo srečanje kolesarjev ob 70 letnici DU Radovljica.

Kolesarji smo se pričeli zbirati od 9.30 do 9.45 na Vurnikovem trgu. Srečanja se je udeležilo okoli 160 članov raznih DU.

Najprej smo prejeli malico ter bon za kosilo in pijačo. Sledil je prijazen pozdrav predsednika DU Radovljice g. Ravniharja, ki nam je v nadaljevanju podal tudi nekaj informacij o poteku dogodkov. Nato pa še nagovor predsednika PZDU za Gorenjsko g. Malnerja in župana Radovljice g. Globočnika.

Sledilo je skupinsko fotografiranje vseh društev in organizatorjev.

Ob približno 10.30 smo se porazdelili po skupinah za relacije izbranih poti, ki so bile označene s številkami. Kolesarili smo približno tri ure s tem, da smo si med potjo ogledali kulturne znamenitosti kraja. V gostinsko šolo smo se vrnili ob 13. uri, kjer je sledilo kosilo, pa tudi žejni nismo bili.

Predsednik pokrajinske za šport g. Pretnar in predsednik DU Radovljice g. Ravnihar sta se vsem zahvalila za udeležbo in vsem društvom podelila priznanje za udeležbo.

Člani DU smo se na srečanju imeli zelo lepo. Organizatorjem velika hvala za odlično organizacijo in odlično vodenje kolesarjev , ki je minilo brez vseh poškodb. Čestitke!

                                                                             delegat: Marjan Roblek

… preberite ocene kolesarjev:

Zdravo!
Najlepše se vam zahvaljujemo za vašo dobro organizacijo, vodenje po kolesarskih poteh-čudovita pot kulturne dediščine-, za dobro pogostitev in prijazen, gostoljuben sprejem. Hvala lepa za poslane slike. Želimo vam še lepo praznovanje vaše 70-obletnice in vas lepo pozdravljamo! Tajništvo DU KR

Peter , najprej , hvala za poslane slike!

Izkoriščam to priliko, da s v imenu našega društva in v imenu naše kolesarske sekcije ZAHVALJUJEM ZA ODLIČNO ORGANIZACIJO  SREČAANJA V RADOVLJICI.

Naši kolesarji so bili izjemno zadovoljni z vsemi  elementi poteka srečanja. ČESTITAMO! Ivan Hafner Šk. Loka

Hvala! Ločani smo prišli srečno domov. Mokri smo bili samo od potu. Dežja pa ni bilo.
Lep pozdrav.   Jožica Anžel
Pozdravljeni,
Zahvaljujem se vam za fotke. Prisrčna vam hvala za odlično organizacijo in vodenje nas kolesarjev. Hvala vsem in vsakemu posebej.
V imenu kolesarjev
vodja Marjan Gorza in predsednica DU Preddvor Anica Celar Gorza

You may also like...

Dodaj odgovor