ADVENT V GRADCU

Adventni čas v Gradcu

                                              v četrtek, 8. decembra 2022

Odhod avtobusa  iz Radovljice             ob  8.00  uri Vurnikov trg,

                                                                          ob  8.05  uri Tulipan in AP Izospan,

                                                                           ob  8.15  uri  Bled/Mercator

Avstrija (Koroška in Štajerska) je znana po vrhunskih dogodkih, lepih okrasitvah in popolnem božičnem vzdušju v času adventa. Prepustimo se temu čarobnemu vzdušju tudi mi!

Advent v Gradcu, prestolnici veselja

18.11. do 24.12.2022

Adventni trgi v Gradcu se bodo odprli v petek, 18. novembra 2022 . Vsi so bili ljubeče oblikovani in bodo predstavljeni z različnimi žarišči do 24. decembra. Tudi v okolici adventnih sejmov v verjetno najlepšem času v letu Gradčane in obiskovalce po vsem mestnem jedru čakajo številne predbožične zanimivosti .

Kar je še posebej značilno za advent v Gradcu: pot od ene tržnice in adventnega vrhunca do drugega je enostavno prehoditi peš, to je »advent na kratke razdalje«. Za tiste, ki jim je ljubše še bolj udobno, so na voljo privlačne božične mobilnosti, kot so adventni vlakec , adventni tramvaj ali brezplačna vožnja z javnim prevozom vse sobote v adventu .

V Prestolnici užitka lahko doživite predbožični čas z vsemi čutili. Poleg božičnih sejmov so v Gradcu številne trgovine, ki vabijo na božične nakupe. Nekaj ​​nakupovalnih nasvetov smo za vas zbrali tudi tukaj , saj Gradec v adventu očara, preseneti in navduši!

You may also like...