Prvenstvo PZDU Gorenjske v plavanju – 28. avgust 2019

Radovljica 28.9.2019: Gorenjsko prvenstvo v plavanju za upokojence – moške in ženske, prsno in prosto, posamično (medalje za prve 3 v starostni kategoriji posamezne discipline) in ekipno (pokali za prve 3 ekipe in prehodni pokal za skupno najboljšo ekipo) – skozi objektiv Olge Ravnikar in Milana Robiča

Besedilo Vojko Kučina!

Dne 28. avgusta smo bili v DU Radovljica gostitelji Pokrajinskega prvenstva v plavanju. Tekmovanje se je odvijalo na plavalnem bazenu v Radovljici, vso tehnično podporo pa nam je nudil Plavalni klub Radovljica, ki se mu za dobro izvedbo toplo zahvaljujemo.

Nastopilo je skupno 8 društev upokojencev s 55 nastopajočimi, od tega je bilo 21 žensk in34 moških. Naše društvo je nastopilo s sedmimi tekmovalci in eno tekmovalko ter se uvrstilo zelo dobro. Skupno smo bili tretji, prav tako tretji med moškimi ekipami. Plavalo se je v dveh disciplinah, 50 m prosto in 50 m prsno.

Naj izpostavim najboljše domače tekmovalce:

Ženske 71-75 let: 50 prsno: 2. Dora Oblak

                              50 prosto: 2. Dora Oblak

Moški do 65 let 50 prsno : 2. Tomaž Mandelc, 3. Dane Kovačevič, 4. Borut Dvoršak

                           50 prosto: 1. Tomaž Mandeljc

Moški 76–80 let 50 prsno : 1. Peter Rozman, 3. Franc Hribernik

                             50 prosto : 2. Franc Hribernik, 3. Peter Rozman

Da pa se je vsa organizacija odvijala nemoteno, pa gre velika zasluga tudi prostovoljcem Slavici Soršak, Milici Bizjak, Franciju Kacinu in fotografu Milanu Robiču, ki je skrbel za lepe posnetke. Ob tej priliki se zahvaljujem vsem tekmovalcem za udeležbo in upam, da nas bo naslednjič še več.

Vojko Kučina

https://photos.app.goo.gl/Njv82aj2Mdx5thw88

Navodilo:

gornjo vrstico črno prevlečeš, z desnim klikom se odpre novo okno,

kjer vidiš gornjo vrstico, klikneš in popelje te v google foto.

To je to!

You may also like...